Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Колкото по са притиснати, толкова са по-нагли. От

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Колкото по са притиснати, толкова са по-нагли. От
Коментари Харесай

Ралица от протеста: Ако не се съберем и не си свършим работата, значи сме си заслужили и корупцията, и управляващите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Колкото по са притиснати, толкоз са по-нагли. От нас зависи какъв е лимитът на това държавно управление, в случай че не излизат хора, ще си стоят до предварителни избори, ще си го подправят и ще си подменят вота.

Това каза Ралица от митинга в София за Телевизия 7/8.

Последва въпрос към нея от страна на репортера на малкия екран Станислав Балабанов: Представете си, че бяхте на мястото на Цвета Караянчева и заемате нейния пост, и бяхте чули от партийния началник думите, които изрече в ефир, вие като дама, по какъв начин бихте реагирали на такова нещо?

Като дама в никакъв случай не бих се озовала в партия с този човек първоначално, и второ, да си политик, най-сериозните условия са да имаш морал и да имаш достолепие, отговори Ралица.

На всички хора, които не идват, желая да кажа, че в случай че не се съберем и не си свършим работата, значи сме си заслужили и корупцията, и ръководещите, и всичко, което ни се случва, добави младата дама от митинга.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР